Schooltijden

 

De schooltijden zijn voor groep 1 t/m 8 hetzelfde.

 

Maandag

  8.30 - 14.45 uur

Dinsdag

  8.30 - 14.45 uur

Woensdag

  8.30 - 12.30 uur 

Donderdag

  8.30 - 14.45 uur

Vrijdag

  8.30 - 12.30 uur

 

De kinderen zijn vanaf 8.15 uur welkom op de speelplaats, voor school is er geen toezicht op het plein. De deur gaat om 8.20 uur open, dan kunnen de leerlingen naar binnen komen.  De lessen starten om 8.30 uur.

Wij hebben een continurooster, dus alle kinderen eten op school.

Pauze:

De kinderen hebben een kwartier pauze in de ochtend, iedereen eet dan fruit en de kinderen kunnen ook drinken meenemen. Wij doen mee aan zo min mogelijk gebruik van plastic, dus graag in een beker of bidon. 

 

Ook dit schooljaar zijn we weer ingeloot voor schoolfruit. Dit wordt gesubsidieerd mede door Het Rijk. We krijgen vanaf november, 20 weken lang, gratis fruit op woensdag, donderdag en vrijdag. 

 

Lunch:

Ouders zijn verantwoordelijk voor het eten van hun kinderen. Wij zijn een tolerante school, dat wil zeggen dat we wel gezond eten stimuleren, maar niet hoeven sturen op water en brood. (Met een verjaardag traktatie mag er ook een snoepje zijn) Wij zullen als school de kaders stellen en binnen die kaders kunnen ouders zelf kiezen wat het beste eten is voor het kind. Kinderen mogen geen eten ruilen. Kinderen die langzaam eten krijgen de tijd om dit op te eten. Als er eten over is gaat dit mee terug naar huis.

Afspraken:

-        Salades mogen wel, maar worden niet in de koelkast gezet, bewaren in de tas.

-        Geen koeken ( ook geen peperkoek, speculaas, enz.)

-        Geen drinken met prik.

-        Er worden geen producten gekoeld of opgewarmd. (soep – pasta e.d.)