Kennismaking aanvragen

Mijn gegevens

Mijn voorkeuren

Op welke dag(en) komt een kennismaking uit?(Vereist)
Welk dagdeel heeft je voorkeur?
Kennismakingen zijn mogelijk op de dagen en tijden dat de school geopend is. Tijdens schoolvakanties en in de weekenden zijn kennismakingen niet mogelijk.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Nieuwe leerlingen

 • Wendagen

  Ongeveer 6 weken voordat jullie kind 4 jaar wordt, neemt de groepsleerkracht contact op om 4 wendagen te plannen. Deze wendagen zijn belangrijk voor de kinderen om een eerste indruk te krijgen van de school, de leerkracht en de kinderen.

  De wendagen bestaan uit 4 dagdelen. Dit kunnen ochtenden zijn (van 8:30 uur tot 12:00 uur) en/of middagen (12:45 uur tot 14:45 uur).

   

 • Praktische informatie

  Fruit eten

  Elke dag om 10:30 uur eten wij fruit met de kinderen. De kinderen nemen fruit van thuis mee (klaar om te eten) en wat te drinken in een goed afsluitbare fles.

  Lunch

  Op maandag, dinsdag en donderdag eten wij om 12:00 uur samen met de kinderen in de klas. De kinderen nemen hiervoor boterhammen mee en wat te drinken in een goed afsluitbare fles.

  Gym

  Elke woensdag gymmen wij met de kleuters in onze speelzaal. Het is fijn als de kinderen gymschoenen meenemen. Het liefst schoenen die zij al zelf aan en uit kunnen doen en voorzien van naam.

  Wegbrengen

  Onze school start elke dag om 08:30 uur. Om 08:20 uur kunnen de kinderen alvast rustig naar binnen komen. De coronatijd heeft ons geleerd dat ook kleuters dit prima zelfstandig kunnen. Het afscheid nemen verloopt hierdoor rustiger en ze voelen zichzelf al erg groot en stoer. Het is natuurlijk prima dat je als ouders de eerste dagen met je kind mee naar binnen loopt. Ook voor vragen en mededelingen staat onze deur altijd open.

  Ophalen

  Bij het ophalen wachten de ouders buiten het hek. De leerkrachten komen met de kinderen einde schooltijd naar buiten. Op maandag, dinsdag en donderdag is dat om 14:45 uur. Op woensdag en vrijdag om 12:30 uur. De kinderen mogen pas het hek uit wanneer zij degene hebben gezien die hen komt ophalen. Wanneer een kind opgehaald wordt door iemand die de juf niet kent is het fijn dit even te melden.

   

 • Zelfstandigheid

  Op onze school leren wij de kinderen zelfstandig te zijn. Zo komen de kinderen in de kleuterklas al zelfstandig naar binnen en hangen zij zelf hun jas aan de kapstok en zetten ze de tas in de kast. Zowel het aandoen en dichtritsen van de jas als de veters strikken is vaak nog echt een oefenwerkje.

  We verwachten dat iedere leerling op school zindelijk is en zelfstandig naar het toilet kunnen.