Agenda

Start Schooljudo

Tijdens de gymlessen zijn er judo lessen op dinsdag en woensdag ochtend, 8 weken, dit wordt gegeven door een specialist van Schooljudo. U kunt hierover meer lezen op de website: www.schooljudo.nl 

 

“Wij geloven dat kinderen leren door te ervaren en dat dit sneller gaat met plezier. Ons unieke SEO programma maakt elke groep krachtig. Dit zorgt voor een stevig fundament voor ieder kind, nu en in de toekomst.”

 

HiRO is een nieuwe lesmethode gericht op de sociaal-emotionele ontwikkeling voor het Primair Onderwijs (PO). Een initiatief dat is ontwikkeld door Schooljudo. Sinds 2004 ondersteunt het erkende programma Schooljudo het PO en VO in het creëren van een veilig pedagogisch klimaat. Schooljudo gelooft dat dit de basis vormt om ieder kind en elke klas in zijn kracht te zetten. De nieuwe methode brengt Schooljudo, bewegend- en ervarend leren met de zeven Schooljudo waarden de klas in. De zeven waarden zijn: Vertrouwen, Samenwerken, Respect, Beheersing, Weerbaarheid, Discipline en Plezier. Stuk voor stuk belangrijke waarden voor iedereen. Het op maat gemaakte programma is toegespitst op de wensen en behoeften van elke klas voor een volledig schooljaar. Zowel in het klaslokaal als op de judomat.

Naar overzicht