Rianne Manders

leerkracht groep 1/2 A

rianne.manders AT eenbes DOT nl

Inmiddels is dit alweer mijn vierde jaar in Aarle-Rixtel. Na drie jaar Brukelum mag ik samen met mijn collega’s een nieuwe weg inslaan op Kindcentrum Breinplein.

Samen is mijn motto, dit zonder het individuele kind uit het ook te verliezen. In de manier waarop ik mijn onderwijs vorm geef ligt de nadruk op coöperatief leren, zelfstandig werken en ruimte geven aan de individualiteit van de leerling. Werken op of net boven eigen niveau vind ik erg belangrijk. Zo ook het inzetten van de kwaliteiten van de leerlingen om samenwerkend te leren. Het pedagogisch klimaat staat bij mij hoog in het vaandel. Er geldt maar een belangrijke regel; Iedereen kan met een fijn gevoel naar school komen en gaat met een prettig gevoel naar huis. Hier zijn we samen verantwoordelijk voor. In mijn handelen is dit terug te zien doordat ik vaak met kinderen in gesprek ga, ze positief stimuleer door verwachtingen uit te spreken en ze medeverantwoordelijk maak voor hun eigen ontwikkelingsproces. Openheid en eerlijkheid staan hierbij aan de basis.

Dit schooljaar ben ik op maandag, dinsdag en woensdag te vinden in groep 8. Ik heb enorm veel zin om er samen met de kinderen een fantastisch jaar van te maken. Mocht u nog vragen hebben, mail of bel gerust.

Naar overzicht