Lindsay van Santen

onderwijsassistent

lindsay.vansanten AT eenbes DOT nl

Mijn naam is Lindsay van Santen, 31 jaar en samenwonend met mijn vriend in Eindhoven. Vanaf 2010 ben ik altijd werkzaam geweest binnen de arbeidsbemiddeling als consultant. Hierbij heb ik een bijdrage mogen leveren aan het werkgeluk van anderen, door ze te helpen aan een passende baan. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan. Zowel tijdens mijn werk als privé sta ik graag klaar voor anderen!

Het afgelopen jaar kwam er bij mij sterk een gevoel naar boven om volledig het roer om te gooien, het gevoel om met kinderen te werken. Door middel van een loopbaantraject heb ik goed na kunnen denken over wat ik belangrijk vind in het leven, welke kwaliteiten ik in huis heb en welk beroep daarbij zou passen. Ik haal veel voldoening en plezier uit kinderen te zien lachen, groeien en ontwikkelen. Wat mij trekt in het basisonderwijs is het kunnen inleven in de denkwereld van kinderen en ervoor zorgen dat leerlingen hun talenten kunnen ontwikkelen. Belangrijk in mijn rol als onderwijsassistent vind ik dat kinderen zichzelf mogen zijn, mogen onderzoeken, ontdekken en waar nodig zal ik ze ondersteunen. Ook zal ik met mijn enthousiasme kinderen blijven stimuleren niet op te geven en zullen we samen succes vieren.

Vanaf februari start ik met de opleiding ‘’ Onderwijsassistent’’ en zal ik tegelijkertijd starten in een rol als onderwijsassistent ter vervanging van Suzanne binnen Kindcentrum Breinplein. Ik kijk ernaar uit om samen te mogen werken met mijn collega’s, ouders en de kinderen van Kindcentrum Breinplein.

Naar overzicht