Jelke Willems

leerkracht groep 8

jelke.willems AT eenbes DOT nl

Ik ben Jelke Willems en ik geef les aan groep 8.

Sinds vorig schooljaar ben ik onderdeel van dit team. Dit schooljaar zal ik vooral op de locatie Broekelingstraat te vinden zijn.

Na de Pabo ben ik les gaan geven op het Vmbo. Hier gaf ik vooral les aan leerlingen die wat extra zorg nodig hadden. Elk kind op zijn / haar eigen manier en tempo laten ontwikkelen. Aansluiten op hun interesses en er zo voor zorgen dat ze een veilig plekje vonden in de klas. Dat was mijn grootste drijfveer.

De sociaal-emotionele ontwikkeling staat bij mij voorop. Een kind dat lekker in zijn vel zit ontwikkelt het beste. Daarom ben ik destijds afgestudeerd in de methode Leefstijl en de richting Filosofie.

Op Kindcentrum Breinplein hoop ik onderdelen hiervan toe te kunnen passen binnen de klas en zo een fijne veilige sfeer te creëren.

In groep 8 voel ik me helemaal op mijn plek. Geweldig om kinderen te begeleiden naar de volgende stap in hun ontwikkeling: het voortgezet onderwijs.

Creatief zijn is voor mij echt een uitlaadklep, ook vind ik het heerlijk om te lezen, te wandelen en zing ik in een koor.

Open communicatie vind ik belangrijk. Dus voel je vrij om langs te komen voor een praatje , een tip of om zorgen te delen. Samen kunnen we een situatie creëren waarin jullie kinderen zich het beste kunnen ontwikkelen, waar ze zich veilig voelen en waar ze met plezier naar toe gaan.

Naar overzicht