Hetty Peeters

leerkracht groep 5

hetty.peeters AT eenbes DOT nl

Na 36 jaar, u leest het goed, na 36 jaar heb ik de overstap gemaakt. Ik ga voor het eerst in mijn carrière naar een nieuwe school. Het vertrouwde nest tussen het groen wordt een modern nest met oranje accenten. Ik houd van de kleur oranje, dus dat gaat helemaal goed komen .

Wat breng ik naar Kindcentrum Breinplein? Vertrouwen. Vertrouwen in de school, in het team, in de kinderen. Warmte. Warmte die je voelt zonder dat er een verwarming of zonnetje aan te pas komt. Hart. Hart voor het vak, hart voor elkaar, hart op de juiste plek. Aandacht. Aandacht voor iedereen, voor groot en klein. Oog. Oog voor de kleine dingen, oog voor elkaar. Oor. Een luisterend oor. Tenslotte rust. Rust creëren en rust bewaren. De volgende spreuk past bij mij: “Oren invouwen, slurf oprollen, vleugeltjes op zijn rug. Van een olifant maak ik zo weer een mug.”

Samen met Eveline streef ik ernaar dat onze leerlingen straks met een fijn gevoel terugkijken op hun jaar in groep 5: we hebben veel geleerd en we voelden ons thuis. Vertrouwen, warmte, hart, oog, oor, rust....het was er en ik mocht er zijn.

Naar overzicht