Bo van der Vrande

leerkracht groep 8

bo.vandervrande AT eenbes DOT nl

In 2017 ben ik afgestudeerd in groep 7/8 op basisschool de Heindert aan de Pabo op hogeschool de Kempel. Het is dan ook ontzettend leuk dat ik hierdoor nog ouders en kinderen ken en zij mij!

Zodra ik was afgestudeerd ben ik direct gaan vervangen. Mijn eerste jaar heb ik doorgebracht op een school in Helmond waar ik groep 5 fulltime heb gedraaid. In 2018 ben ik gaan werken voor de Eenbes. Het eerste jaar vervanging en daarna vast op basisschool de Heindert. Dit jaar start ik het jaar voor de tweede keer in groep 7/8 met veel plezier op kindcentrum Breinplein!

 

In de klas streef ik naar een open en toegankelijke sfeer waarin iedere leerling gezien en gehoord wordt door alle klasgenoten, om zo voor iedereen een veilige omgeving te creëren.

Ik vind het geweldig om elke dag weer bezig te zijn met het uitdagen van de kinderen op een manier die bij hen past. Ook de gesprekken die ik elke dag met de klas voer maar ook met kinderen individueel geven mij ontzettend veel energie en maken elke dag weer waardevol!

Naar overzicht