Benjamin Tolhuis

leerkracht groep 6 en 7

benjamin.tolhuis AT eenbes DOT nl

Mijn naam is Benjamin Tolhuis en ik ben sinds 2018 werkzaam in het onderwijs. Ik ben toen gestart in groep 5 en na verschillende groepen te hebben gehad, sta ik vanaf 11 oktober in groep 6. Je kunt me daar van maandag t/m vrijdag vinden!

 

Voor mijn start op Kindcentrum Breinplein, heb ik ook nog op een andere school van Stichting De Eenbes gewerkt. Het basisonderwijs heeft mij altijd getrokken, voordat ik met de PABO startte, heb ik de opleiding voor onderwijsassistent gevolgd. Na mijn afstuderen aan de PABO in 2018 kon ik vrijwel meteen starten in het basisonderwijs.

 

Elke dag ga ik steeds met veel plezier naar het werk om kinderen te helpen en begeleiden in hun ontwikkeling. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en prettig voelen bij mij in de klas en dat er, naast schoolwerk, ruimte en tijd is voor een leuke grap of goed gesprek. Ook vind ik het belangrijk dat leerlingen respectvol en op een prettige manier met elkaar en mij omgaan.

 

In mijn vrije tijd ben ik veel met geschiedenis bezig. Ik bezoek en ga regelmatig naar bezienswaardigheden van de Tweede Wereldoorlog. Naast mijn geschiedenis bezigheden vind ik het leuk om verschillende sporten te volgen.

 

Mochten er vragen zijn, de deur staat altijd open!

Met vriendelijke groet,

 

Benjamin Tolhuis

Naar overzicht